Smilerit

Kutsu tapaamiseen

Sastamala 13.3.2014

Hyvä Untamalan koulun opettaja/oppilas, olen jo usean vuoden miettinyt että pitäisi kutsua tämä porukka kokoon. Aina on vain jäänyt tekemättä, nyt kuitenkin asia tuli taas tuossa helmikuun puolivälissä mieleen, ja päätin panna asiaa eteenpäin. Aloitin tiedustelut kaikkien osoitteiden etsimisellä. Kyllä siinä sai muutaman tiedustelun tehdä ennen kuin kaikkien tiedot sai kirjattua. Mutta meillä kaikilla on kuitenkin joku sukulainen tai tuttu jolta pystyin jotain tietoa hakemaan, ja nykyisin suurimman osan osoitteet löytyvät tietysti näistä yleisiltä hakusivuilta. Tietysti toisia nimiä tuli paljon joten aina joutui kuitenkin varmistamaan että kyseessä on oikea henkilö. Tytöt/Naiset on tietysti aivan eri asia kun nimetkin on monella muuttuneet. Harmittaa vain kun en toiminut jo vuotta aikaisemmin. Kaksi kaveria ehti poistua joukostamme Mikko joulukuussa 2013 ja Manu juuri helmikuussa 2014.

 

 

Helmikuun lopulla soittelin sitten jo Antti Maasalolle meidän ainoalle elossa olevalle opettajalle. Hän otti kutsun mielihyvin vastaan ja lupasi tulla mukaan jos vain hänen ohjelmaan sopii. Asia varmistettiin vielä kun sain ajan-kohdan selväksi.

Täten kutsun kaikki - 54/-57syntyneet tai ainakin noiden ikäryhmien kanssa koulussa olleet oppilaat puolisoineen/kumppaneineen ns. koulu tapaamiseen Härmän Kuntokeskuk-

selle Lauantaina 27.9.2014 klo 13.00 alkaen. Aloitamme tulokahvilla valitse vaihtoehtoinen valinta liitteestä. Siirrymme kahvin jälkeen Auditorioon. Jossa luonnollisesti esittäydymme toisillemme. Onhan viime näkemästä kulunut ainakin osan kohdalla noin reipas 40v. Aikaa tähän on varattu noin kolme tuntia. Meitä on elossa 37 oppilasta. Opettajista Antti Maasalo ja myös kutsun saava sijaisena toiminut Tapio Hautala. Joten henkilöä kohden aikaa ei nyt hirveesti ole, mutta riittänee. Ruokailu on sovittu aloitettavaksi klo 16.00 mutta sehän ei ole nyt sitten aivan kiveen kirjoitettu.  Iltaa voidaan tietysti jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta siitä sovitaan tuon virallisen osuuden päätyttyä.

Ilmoittaudu mukaan heti, tai viimeistään 31.8.2014 maksamalla tulokahvit ja ruokailu 25,50 €/henkilö tilille Smilerit ry  FI05 4464 0010 0038 21  katso Kuntsarin tarjousliite, näin siksi että pystyn varmistamaan osallistujamäärän Kuntsarille ohjeen mukaisesti.

Lisäksi voit varata majoitusta, katso siitä myös liitteen kohdasta Majoitus, se kuitenkin suoraan Kuntokeskuksen myynnistä 06-4831111  muista mainita ”Untamalan koululaiset”

 

 

 

Ilmoittaudu myös; email markku.pihlajaniemi@kopteri.net tai soita 0500-449561 mikäli en vastaa heti puheluusi tai sähköpostiin otan kyllä yhteyttä kun on mahdollisuus.

Ainoastaan osallistumalla takaat tapaamisen onnistumisen. Joka on todennäköisesti ainutkertainen.

Kuvissa on joitakin jotka nyt jäävät tästä ulkopuolelle, mutta vanhemmilla ja nuoremmilla on mahdollisuus korjata tilanne. Halusin nyt kuitenkin rajata tämän lähinnä omaa ikäryhmääni lähelle. Osa tietysti lähti jo neljänneltä keskikouluun, mutta alku mentiin kuitenkin samaa. Toisia tuli taas Luomankylän koulun loppumisen myötä Untamalaan.

Tällä hetkellä 73% oppilaista on ilmoittautunut mukaan vielä ehdit mukaan soita pikaiseti allekirjoittaneelle 0500-449561 24.9.-14 klo 20.00 emailia en valitettavasti enää huomisen päivän jälkeen pysty tarkistamaan koska lähdemme jo Untamalaan valmistelemaan tapaamista.

Runsasta osallistumista toivoen !

Kokoonkutsujana

Markku Pihlajaniemi🙂

Markku Pihlajaniemi